Skip header
BADASS BRODERI – FUCK BAGSIDEN!
GAARDHAVEN
BADASS BRODERI – FUCK BAGSIDEN!

BADASS BRODERI – FUCK BAGSIDEN!

Total upassende som det skal være!
04/19/2024
Fri 8:00 PM
GAARDHAVEN
Nørregade 7, Rudkøbing
The sale has ended.

Trine underholder om den skøre vej hun har taget for i dag at være blevet kendt som Broderisten og hende med de broderede bandeord.

Der var ikke mange, der havde set at lige netop broderiet kunne trækkes ud af skammekrogen og kastes op på knagen med de helt rå læderjakker. Men ikke desto mindre er det hvad, der er sket og en bragende broderi-bølge, har stormet ind over landet og har slet ikke lagt sig endnu.

Det er ikke kun snak – der skal sgu også broderes lidt! Trine gennemgår de mest elementære trin, der skal til for at lave et korssting. Hvis du er ukronet korsstingskonge, kan der sagtens være et par tips og tricks, du kan få gavn af eller også må du lære Trine dine bedste tricks. Vi kommer ikke omkring alle broderiets allerdybeste hemmeligheder, men du skulle gerne blive bare lidt klogere på korssting og de ting, som broderiet kan gøre for ens mentale tilstand.

Alle får et begynderkit, der hedder ”Fuck bagsiden”. Her er der materialer og mønster at øve sig på og skulle du blive bidt af broderiet, er det muligt at købe nogle af Trines andre broderikits.

Billetten giver adgang til arrangementet. Skal du have en bid mad inden, skal du reservere bord på gaardhaven.nu

BADASS BRODERI – FUCK BAGSIDEN!
GAARDHAVEN
The sale has ended.
04/19/2024
Fri 8:00 PM
GAARDHAVEN
Nørregade 7, Rudkøbing

GAARDHAVEN

GAARDHAVEN er inspireret af det originale spanske TAPAS-køkken, hvor mad og socialt samvær går op i en højere enhed.

Retterne er delevenlige, og vi anbefaler 3-5 retter til 2 personer. Hvis der skulle være plads til lidt mere mad, må I altid gerne bestille mere løbende.

Menuen er varierende - med enkelte gengangere.

Der er som regel overraskelser på tavlen.

På GAARDHAVEN spiser du af et internationalt køkken med en god solid bid af Langeland!

Vi udnytter vores råvarer til det sidste og bestiller ikke i overportioner. Derfor kan det forekomme at vi har udsolgt af div retter.

På Gaardhaven er der ingen fine fornemmelser. Her er vi uformelle og uhøjtidelige, til gengæld sørger vi for musik og den gode stemning!

Other events of GAARDHAVEN