Skip header
Gusmester tilmelding - Saunagus DM 2024
Det Danske Saunaselskab
Gusmester tilmelding - Saunagus DM 2024

Gusmester tilmelding - Saunagus DM 2024

01/01/2024
Mon 12:00 AM
Det Danske Saunaselskab
Vestre Hedevej 20, Roskilde
The sale has ended.

Kære Gusmestre og Badeanlæg,

Det er med stor glæde, at vi i Det Danske Saunaselskab annoncerer åbningen af tilmeldinger til det 18. åbne Danmarksmesterskab i Saunagus - Saunagus DM 2024.

Dette års mesterskab er en kvalifikationsmulighed for både ØST- og VEST-deltagere til at komme til verdensmesterskabet i single showgus og team showgus. Danmark har to direkte pladser til Aufguss VM i begge kategorier og har også en plads til play-offs i begge kategorier.

Der er planlagt udtagelseskonkurrencer i både Øst- og Vestdanmark. Det er en forudsætning for at deltage i finalen til Saunagus DM at man kan deltage i udtagelseskonkurrencen i sin landsdel.

Deltagere og antal til udtagelseskonkurrencer for regionerne ØST og VEST vil blive annonceret efter afslutningen af tilmeldingsperioden.

Vi glæder os over at meddele, at finalen i Saunagus DM 2024 vil finde sted i Pinsen 2024, og vi ser frem til at løfte sløret for den spændende lokation i nærmeste fremtid!

For dem, der ønsker at deltage, er her de vigtige oplysninger:

  • Kvalifikationsstævnet for ØST vil blive afholdt lørdag den 13. april 2024 i Vestbad, Brøndby
  • Kvalifikationsstævnet for VEST vil blive afholdt lørdag den 20. april 2024 i Them Hallerne, Them

For at kvalificere sig til finalen skal de 4 bedste deltagerne i klassisk saunagus i både ØST og VEST-regionen gå videre. Antallet af pladser i hver region vil blive fordelt ligeligt, afhængigt af antallet af deltagere i Single- og Show-kategorien ved tilmeldingsfristens udløb.

NB. Sidste års danmarksmestre automatisk kvalificeres til finalen uden behov for at deltage i kvalifikationsstævnet.

For team gælder det dog, at det samme hold, som vandt i teamkategorien sidste år, skal deltage igen for at bevare deres kvalifikation.

Det skal bemærkes, at Det Danske Saunaselskab kan stille krav om, at selvom man allerede har kvalificeret sig til finalen på grund af lavt deltagerantal, at man så stadig deltager i ØST- eller VEST-kvalifikationen med en opvisningssaunagus.

Tilmeldingsfristen for gusmestre udløber den 31. januar 2024 kl. 23.59.

Efter tilmeldingsfristen vil du modtage en mail med yderligere information om saunaen og din deltagelse.

Startpris for medlemmer af Det Danske Saunaselskab eller støtte/firma medlemmer er 750,- DKK + et lille Eventbilletten-gebyr. Prisen uden medlemskab af Det Danske Saunaselskab er 1500,- DKK.

For dem, der ønsker at blive medlem af Det Danske Saunaselskab, kan dette gøres på hjemmesiden med et årligt kontingent på 200 DKK for personligt medlemskab og 1000 DKK for støttemedlemskab: Indmeldelseslink.

Det er vigtigt at bemærke, at "Startprisen" dækker retten til at deltage i konkurrencen og dækker ikke andet end det.

Information om mulighed for hjælpere at købe entrébilletter til kvalifikationsstævnerne og finalen, vil komme senere.

Reglerne for single showgus og team showgus er fastlagt af Aufguss WM-gruppen i 2023 og kan findes på deres hjemmeside Aufguss WM-regler. Disse regler gælder sammen med de danske regler for Saunagus DM 2024. Reglerne for klassisk saunagus kan findes her: Klassisk Saunagus-regler.

Vi vil annoncere gæstebilletter så snart vi har en klar oversigt over deltagerantallet og vil sende opdateringer via e-mail. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne invitation, er du velkommen til at kontakte Saunagus-DM på [email protected].

Vi, i Det Danske Saunaselskab, ser utroligt frem til at genforenes med jer alle og er dybt taknemmelige for at have mulighed for at arrangere Saunagus DM 2024.

Gusmester tilmelding - Saunagus DM 2024
Det Danske Saunaselskab
The sale has ended.
01/01/2024
Mon 12:00 AM
Det Danske Saunaselskab
Vestre Hedevej 20, Roskilde

Other events of Det Danske Saunaselskab