Skip header
The Jazz Rebels / Human Being Human - DOBBELTKONCERT
Giant Steps
The Jazz Rebels / Human Being Human - DOBBELTKONCERT

The Jazz Rebels / Human Being Human - DOBBELTKONCERT

03/14/2024
8:00 PM - 10:00 PM
Giant Steps ved SIMAC
Nordre Havnevej 4, Svendborg

The Jazz Rebels

Henrik Andersen: vokal, guitar, loop station

Simona Zanini: vokal, percussion, dans

Den danske superguitarist og komponist Henrik Andersen fra det hedengangne progressive jazzorkester Music Spoken Here har i mange år været stærkt inspireret af indisk musik - bl.a. lærte han som elev af Trilok Gurtu at synge de såkaldte indiske rytmer konnakol. I dag er Henrik Andersen selv en anerkendt ekspert i konnakol og hans beherskelse af rytmer har sat ham på verdenskortet og gjort hans musik til en helt unik oplevelse. I selskab med den italienske skuespiller og danser Simona Zanini leverer Andersen et personligt og fascinerende musikalsk univers, hvor jazzede og funky sange og musik blander sig med indiske rytmer, mens et nærmest telepatisk sammenspil opstår i kraft af duoens samarbejde igennem flere år.

Human Being Human

Esben Tjalve: klaver, keys

Torben Bjørnskov: bas, electronics

Frederik Bülow: trommer

De tre musikere har alle været verden rundt med deres musik og spillet med en lang række anerkendte internationale artister. Bl.a. har pianisten Esben Tjalve i en årrække været aktiv på den engelske jazzscene, inden han flyttede tilbage til Aarhus, hvor han i dag i lighed med Bjørnskov og Bülow er en vigtig medspiller i det sprudlende århusianske jazzmiljø. I Human Being Human samles de om musik, der udforsker og udfordrer den akustiske jazz-trio og tager publikum med ud over smukke filmiske landskaber og videre ind i storbyens intense og myldrende liv. Her er lige dele inspiration fra Bachs kontrapunkt til 70’ernes sumpede souljazz og lyden af Skandinaviens melodiske og melankolske tone. Human Being Human er en stemme i tiden, og bag kompositionerne ligger mange medmenneskelige, kulturelle, filosofiske og spirituelle tanker, mens hovedelementet er legen, dybden, humoren og nærværet. Hjertet i musikken står forrest sammen med sammenspillet og nysgerrigheden.

The Jazz Rebels / Human Being Human - DOBBELTKONCERT
Giant Steps ved SIMAC
03/14/2024
Thu 8:00 PM - 10:00 PM
Giant Steps ved SIMAC
Nordre Havnevej 4, Svendborg

Giant Steps

Rytmisk Musikforening Giant Steps afvikler årligt omkring 40 koncerter med jazz- og verdensmusik i alle dens mangfoldige afskygninger - alt sammen i et spændende og farverigt mix af lokale, regionale, nationale og udenlandske orkestre.

Other events of Giant Steps